CASAL de TEATRE MUSICAL 2024

Cada setmana un Musical diferent!

Estiu 24 - Casal de Teatre Musical 2024 - 2 setmanes a escollir de l'1 al 12 de juliol - a partir de 3r de primària

El casal es realitzarà a A Tota Veu Aula d’Arts Escèniques, carrer Riera d’Horta 52, baixos i està adreçat a infants i joves a partir de 8 anys, 3r de primària. Tindrà una durada total de 2 setmanes (de l’1 al 12 de juliol de 2024) podeu triar una o dues setmanes i les que més us convinguin.

Cada setmana les activitats estaran relacionades amb un musical diferent i ens endinsarem en la seva història a través del muntatge d’una petita peça d’uns 20 minuts que podreu veure els divendres a les 12:30h.

Treballarem les escenes, les cançons i les coreografies i confeccionarem l’escenografia necessària per ambientar l’obra i oferir-vos un espectacle complert. Combinarem el treball en petits grups organitzats per edats amb activitats col·lectives.

El Casal de Teatre Musical d’A Tota Veu és un espai on fomentar la cohesió de grup, la confiança, l’autoestima i la creativitat dels i les nostres alumnes, a l’hora que aprenen i es diverteixen.

A l’aula s’hi estarà sense sabates i amb mitjons. Us agrairem que els alumnes portin la seva cantimplora per beure aigua i alguna cosa per esmorzar a mig matí.

Professors:

Mar Esteban: Interpretació, expressió corporal i vocal, coreografia i manualitats.

Preparació de les escenes del Musical pel que fa a la interpretació i el moviment.

Raúl García: Veu, música i moviment, ritme i percussió.

Preparació de les peces del Musical a nivell vocal i musical.

Horaris i preus:

De dilluns a divendres de 9 a 13h.

1 setmana85€
2 setmanes160€

També et pot interessar: Colònies de Teatre Musical