Qui som?

A tota Veu és l’aula d’arts escèniques, situada entre els barris del Congrés i Vilapicina de Barcelona, de la Mar Esteban i el Raúl García. Neix el 2021 de l’experiència i les ganes de fer arribar el teatre i la música a tothom. Es tracta d’un espai on divertir-se i aprendre a través del respecte, la socialització i la cooperació.

Oferim cursos de teatre musical per infants, joves i adults de totes les edats i també disciplines complementàries a aquesta pràctica teatral com ara veu, cant, bateria, cor, iniciació a la guitarra i al piano, llenguatge musical i sensibilització musical.

La filosofia de l’espai A tota veu es basa en la certesa que tothom té art a dins i només cal trobar la manera d’expressar-lo. No volem deixar ningú enrere, som un espai per a tothom on trobar la veu de cadascú i poder dir la teva ben alt.

La Mar Esteban i el Raúl García amb una amplia formació en pedagogia, música i teatre portem més de 10 anys treballant junts en la docència artística combinant els nostres coneixements i experiència per tal de fer créixer els alumnes i a nosaltres mateixos.

Mariraul