COLÒNIES de TEATRE MUSICAL 2024

DATES: del 15 de juliol al 19 de juliol

LLOC: Eurostage. Riera de Caldetes s/n 08393 Caldes d’Estrac (Barcelona) www.eurostage.cat

EDATS: A partir de 10 anys

Estiu 2024 - Colònies de Teatre Musical 24 - del 15 al 19 de juliol - a partir de 10 anys

Les colònies de teatre musical organitzades per A TOTA VEU tenen la finalitat que els i les alumnes que hi participin gaudeixin alhora del teatre musical i de la natura. Creiem que tan importants són els coneixements que puguin adquirir durant aquests 5 dies, com la convivència en grup, el respecte i la companyonia.

Per tot això tenim programades diferents activitats relacionades amb el món del teatre musical, així com també activitats lúdiques on els i les alumnes s’ho passin d’allò més bé.

Durant la setmana prepararem una adaptació d’una obra de teatre musical. Muntarem les escenes, les cançons i les escenografies per poder-vos oferir un petit espectacle el dia 19 de juliol a les 17h. També farem activitats lúdiques com ara: excursions, piscina, jocs de nit, gimcana, karaoke…

El preu de l’estada és de 260 €, aquest inclou: allotjament en casa de colònies, règim de pensió complerta (esmorzar-dinar-berenar-sopar), totes les activitats programades en les colònies de teatre musical, així com piscina diària i l’assegurança de responsabilitat civil.

El transport fins a la casa i la recollida serà a càrrec de les famílies, així podeu veure les instal·lacions on gaudiran aquests dies els vostres fills/es.

L’entrada a la casa serà el dilluns 15 de juliol a les 9h del matí. El primer àpat concertat serà el berenar. L’esmorzar i el dinar del dia 15 l’ha de portar l’alumne/a. (Pic-nic)

La recollida serà el divendres 19 de juliol a les 18h de la tarda. (Després de la funció, a la que podreu assistir les famílies). L’últim àpat serà el dinar.

Les places són limitades, només 22 places. Aquestes s’atendran per rigorós ordre d’inscripció i pagament.

També et pot interessar: Casal de Teatre Musical